Velkommen til Proudplus.dk - en virksomhed der sætter plus piger i centrum. 

Proudplus.dk ønsker at være den førende webshop indenfor legwear til plus piger. Derfor finder du udelukkende plus size sortiment. 
Jeg fører kvalitets legwear fra førende producenter i Europa, og har et bredt sortiment, så plus piger har samme muligheder for kvalitet, farver, mønstre og udvalg, som de der bruger ¨almindelige¨ størrelser. 

Og hvorfor skal du så vælge at handle hos Proudplus.dk?Fordi jeg altid gør mit bedste for, at du som kunde skal have en god oplevelse når du handler hos Proudplus.dk

Efter min mening, betyder det at der er et bredt sortiment, og at du som kunde har mulighed for at forhøre dig om pasform, størrelse mm før du vælger at bestille.

Jeg ved at det kan være svært at købe via nettet og derfor er jeg altid parat til at vejlede dig, og i tilfælde af spørgsmål er du velkommen til at bruge kontakt formularen her på siden, eller kontakte mig via vores facebook side, hvor jeg gør mit ypperste for at svare hurtigt tilbage. 

Det betyder også at jeg, i tilfælde af restordre holder dig opdateret om din ordre og forventet levering.

Dine varer sendes med track and trace så du kan følge med i, hvor langt din ordre er, når den har forladt lageret. Står du og skal bruge varene hurtigt, anbefaler jeg at du kontakter mig, og i de fleste tilfælde kan jeg sende ekstra hurtigt. 
At jeg så ydermere vedlægger cremeprøver mm i pakkerne, fra tid til anden, er forhåbentlig med til at gøre oplevelsen af at handle med Proudplu.dk, til en endnu bedre oplevelse. 


Jeg  ønsker at sælge kvalitet, og sortimentet vi fører, er efter min overbevisning, de bedste kvalitetsmærker af plus size legwear. 

Jeg håber at kunne få lov at betjene dig!

Med venlig hilsen

Pernille 
Proudplus.dk